3 motive sa cumperi o sacosa din panza

Esti genul de persoana care are o punga cu pungi? Sau un sertar pentru pungi si sacose? Poate ai un dulap intreg pentru pungi si sacose?

In multe case, gasesti spatii de depozitat dedicate pungilor si sacoselor. Insa, culmea, pungile si sacosele respective stau mereu in casa si te trezesti adesea ca trebuie sa cumperi o punga noua cand pleci de la cumparaturi.

Bineinteles, punga nou cumparata va ajunge repede langa suratele ei. Si apoi vei cumpara o alta, si inca una, si inca una — pana ajungi la o colectie de pungi de toata admiratia.

Daca vrei o solutie mai simpla, iti recomand sa cumperi o sacosa din panza care va inlocui cu success intreaga ta colectie de pungi.

Idee practica: inlocuieste-ti colectia de pungi cu o sacosa din panza

Am devenit fan sacose din panza cam acum 3 ani. Motivul este cel enuntat mai sus. Cumparam tot timpul pungi, aveam o intreaga colectie acasa, dar nu aveam niciodata o punga la mine cand aveam nevoie.

Asadar, iata 3 motive pentru care ar trebui sa iti iei o sacosa din panza azi.

3 avantaje ale sacoselor din panza

1.Sunt foarte versatile

Poti folosi aceeasi sacosa din panza pentru cumparaturile de la piata, supermarket sau atunci cand te plimbi pe strada.

Preferatele mele sunt sacosele de la Atelierul de Panza. Au un design placut, materialul este plin, de calitate. Asta iti permite sa le folosesti fara grija la cumparaturi pentru ca nu se vor rupe.

Am o sacosa cu maci luata acum 3 ani de la Atelierul de Panza care nu s-a deteriorat deloc — si nu am menajat-o.

sacosa panza
Imagine: Atelierul de Panza

Daca vrei sa vezi mai multe modele de sacose din panza, viziteaza site-ul Atelierul de Panza. Apropo, Atelierul de Panza nu este doar un loc unde se produc sacose din panza, ci si un proiect social. Iata un motiv in plus sa cumperi de la ei.

2. Ocupa putin spatiu

Daca vrei sa ai o sacosa din panza la indemana oricand, impatureste-o si pune-o in geanta sau rucsac. Nu ocupa deloc mult spatiu.

3. Produci mai putin gunoi

Pungile de plastic se deterioreaza in sute de ani. De acord, majoritatea pungilor din ziua de azi sunt din material biodegradabil. Insa dureaza ceva timp pana cand punga respectiva se va degrada complet.

O sacosa din panza este reutilizabila. Astfel, nu vei mai cumpara o gramada de pungi care vor ajunge, pana la urma, tot la groapa de gunoi.

Asadar, data viitoare cand pleci la cumparaturi si ti se ofera automat o punga din plastic, refuza politicos si spune ca ai trecut deja la sacosa din panza.

Ai facut deja trecerea la sacosa din panza? Lasa-mi un comentariu si spune-mi mai multe despre experienta ta.

  • Lili
  • Adepta a stilului de viata minimalist. Less is more.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *